beeldenbeton

Betonnen beelden

Op zoek naar verfaaiing van uw tuin? Kies dan voor decoratie met diverse soorten betonnen beelden. Deze zijn leverbaar in diverse groottes en stijlen. Een absolute meerwaarde voor uw in tuin met een exclusieve uitstraling. Onze beelden zijn gemaakt van massief en winterhard beton en worden door ons bezorgd door heel Nederland en Vlaanderen, kortom optimaal gemak.

betonnen beelden

Betonnen beeld met sokkel

Afhankelijk van het type beeld kan een sokkel net dat beetje extra geven aan uw betonnen tuindecoratie. Belangrijkste argument hiervoor is dat de hoogte van het geheel vergroot wordt. Zo hebben wij betonnen sokkels tot wel 50 cm hoog in ons assortiment. Plaats hierop een betonnen beeld van 140 cm en het geheel is bijna 2 meter hoog, enorm indrukwekkend en een absolute eyecatcher. Staat uw tuinbeeld achter een hekje of haag, dan zal het gehele beeld hier prachtig bovenuit steken. Onze zuilen zijn leverbaar in diverse stijlen, strak of met veel details, voor elk beeld iets bijpassends.

Voordelen betonnen beelden

Naast een bijzonder authentieke uitstraling heeft een beeld van beton een aantal praktische voordelen. Hieronder hebben de twee belangrijkste opgesomd.

1.Uitermate geschikt voor buiten in de tuin

Betonnen beelden zijn perfect geschikt om buiten in bijvoorbeeld de tuin te plaatsen. Omdat het gegoten is van sierbeton doorstaan ze zelfs de zwaarste vorst, kortom winterhard. Ook andere weersinvloeden zoals zon of regen vormen geen enkel risico. Wij adviseren wel om elk voorjaar het beeld even te reinigen, zodat eventuele viezigheid verwijderd kan worden, voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar onze handleiding tuinbeelden schoonmaken

2. Massieve beelden met een hoog eigen gewicht

Al onze beelden zijn volledig massief, dit maakt de sculpturen erg sterk en robuust en niet in de laatste plaats ook erg zwaar. Dit hoge gewicht zorgt ervoor dat het beeld stevig blijft staan en in tegenstelling tot kunststof varianten niet omwaait bij harde wind. Eerlijk is eerlijk, het nadeel van zware beelden is natuurlijk dat het zwaar tillen is. Echter wanneer u online besteld bij Tuinbeeldencenter.nl wordt het beeld bij u aan huis geleverd. U hoeft het alleen nog maar zelf te plaatsen.

Witte beelden met patina

Bijna ons complete assortiment bestaat uit witte beelden afgewerkt met een donkergrijze patina. Deze extra laag wordt alleen aangebracht op plaatsen die geaccentueerd moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de haarplooi van een vrouwenbeeld. Op deze manier komen de vele details nog beter tot hun recht en wordt het reliëf en dieptewerking van het betonnen beeld nog meer versterkt. Naast de standaard gepatineerde exemplaren leveren wij ook figuren geheel in het wit of afgewerkt in een speciale bronslook voor de meest exclusieve uitstraling. De beschikbare mogelijkheden kunt u vinden op de betreffende productpagina.

 uitleg patina beelden

 

Meer tuindecoratie van beton

Beelden heb je in diverse stijlen, zoals bijvoorbeeld borstbeelden, vrouwenbeelden en dierenbeelden. Daarnaast zijn wij ook bij het uitstek het adres voor sterk hieraan gerelateerde tuindecoratie van beton, zoals tuinvazen, balustrades en tuinfonteinen. Laat u verassen door ons brede assortiment.

Advies nodig?

Heeft u vragen over een bepaald product, levering of bestelling, neem gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag, bij voorkeur per e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook op 085 - 401 7088.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   paymenticons


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2018  |  Kvk: 67206158  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy