Groot assortiment tuinbeelden

Achteraf betalen mogelijk

Snelle & veilige verzending in NL & BE

Tuinbeelden dieren

In ons assortiment dieren tuinbeelden van beton vind je een breed scala producten. Leuk voor zomaar, voor je eigen dier, uitbeelding van je bedrijfsactiviteiten, of als aandenken aan je overleden huisdier. 


Alle dierenbeelden zijn gemaakt van beton en met de hand afgewerkt.
De voordelen van beton zijn onder andere dat het winterhard is, waardoor het ook in de winter buiten kan blijven staan. Daarnaast heeft het de meest authentieke uitstraling en een hoog eigen gewicht, waardoor het super stevig staat. Onze beelden zijn verkrijgbaar in diverse afmeting, van mega groot leeuwen beeld tot een klein lief poezenbeeld, je vindt het allemaal bij Tuinbeeldencenter.

Er zijn natuurlijk vele soorten dieren en dit vind je dan ook terug in ons assortiment dieren tuinbeelden met een breed scala aan producten. Ook zijn de dierenbeelden beschikbaar in diverse formaten. Van een megagroot paardenbeeld tot een klein en gedetailleerde uil. Maar waarom zou je een tuinbeeld van een dier aanschaffen?

Je eigen huisdier als beeld

Vaak worden tuinbeelden van dieren gekocht omdat ze lijken op een huisdier dat de je zelf al hebt. Misschien ben je gek op honden of fok je zelfs met een bepaald ras. Niks is dan leuker om je eigen huis of tuin te kunnen versieren met een beeltenis van je eigen honden. Bij Tuinbeeldencenter vind je bij de hondenbeelden dan ook verschillende rassen. Wellicht heb je een Duitse Herder, Sint-Bernard of Yorkshire Terriër en wil je je huisdier graag vereeuwigen in je tuin. Dat kan met een mooi betonnen beeld. Of je bent gek op katten en wil graag je huis en tuin versieren met kattenbeelden. Ook dan hebben we aantal leuke tuinbeelden voor je in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een welkom bord met een slapend katje erop. Een leukere binnenkomst van een huis of bedrijfsruimte kan je niet krijgen. Ook als je huisdier is overleden kan een betonnen huisdierbeeld een mooi aandenken zijn aan je dier. Honden en katten brengen natuurlijk het liefst hun tijd buiten door, spelend door het zand en lekker liggend in het gras. Niks is dan een mooier aandenken dan een beeld lijkend op jouw dier dat in je prachtige tuin staat, precies zoals jouw huisdieren dat ook zo fijn vonden. Ook voor een kikker tuinbeeld bent u hier op het juist adres. 

Wilde dieren & roofdieren beelden

Behalve huisdieren vind je bij Tuinbeeldencenter ook hele gave beelden van wilde dieren, denk aan een leeuw of een adelaar. Stel je hebt een bedrijf met als logo een leeuw, dan is niks imposanter dan een mooi leeuwenbeeld in je eigen tuin of wellicht op het terrein van je bedrijf. Een imposant dierenbeeld straalt daarnaast trots, veiligheid en waakzaamheid uit. Populair in de hippische branche zijn uiteraard onze paardenbeelden. Deze leveren we van 30 cm tot maar  liefst 180 cm hoog. 

Niet te vergeten kan het ook zijn dat je familie een schild heeft met daarop een bepaald dier. Vooral adellijke families hadden vroeger een familieschild met daarop een bepaald dier dat de familie vertegenwoordigde. Vaak waren dit elegante dieren die ook macht uitstraalden, zoals een adelaar, leeuw of een steigerend paard. Als je je familiegeschiedenis in stand wil houden, dan past een tuinbeeld van dit familiedier perfect in je tuin.

Dierenbeelden gemaakt van beton

Alle tuinbeelden van dieren van Tuinbeeldencenter zijn gemaakt van beton en met de hand afgewerkt. Bestel je bij ons een dierenbeeld, dan kan je dus de beste kwaliteit verwachten. Een voordeel van een betonnen beeld is onder andere dat het winterhard is. Dit betekent dat het beeld de hele winter buiten kan blijven staan, onder welke omstandigheden dan ook. Daarnaast hebben onze tuinbeelden ook een authentieke uitstraling en een hoog eigen gewicht. Het is misschien even zwaar om het beeld neer te zetten, maar als het eenmaal staat, dan waait het ook niet zo weg. Je hebt gegarandeerd een stevig beeld dat goed op z’n plek blijft staan, ondanks wisselende weersomstandigheden.