Over Tuinbeeldencenter.nl

Tuinbeeldencenter biedt via de webshop een ruim assortiment originele tuinbeelden van beton en aanverwanten. 

Voordelen betonnen beelden

Betonnen beelden hebben een aantal voordelen. Door het hoge eigen gewicht staan ze erg stevig en hebben daarnaast een robuuste uitstraling. Een ander groot voordeel is dat het materiaal volledig weersbestendig is. U kunt de beelden het gehele jaar buiten laten staan, ook in de winter bij vorst.

Diverse afwerkingen

De meeste beelden worden licht gepatineerd afgewerkt. De basiskleur is wit, waarnaar een lichtgrijze patine aangebracht wordt om bepaalde delen extra te accentueren. Hierdoor ontstaat er een mooie dieptewerking en komen de beelden optimaal tot hun recht. Daarnaast leveren we ook sommige producten in een brons of old-look finish.

 

 

Snelle en veilige verzending door heel Nederland & Vlaanderen

Kwetsbare producten vragen om een degelijke en veilige verpakking. Wij van Tuinbeeldencenter begrijpen dat. Onze producten worden daarom met de grootste zorg verpakt en verstuurd.

Onze verzendkosten houden we graag laag. Kleinere producten verzenden we voor slechts €12,95 en bij de zwaardere producten betaald u slechts €24,95. Op de pagina van het product staan de verzendkosten overzichtelijk vermeld. Bij bestelling van meerdere artikelen betaald u overigens maar één keer het verzendtarief.

Wij werken samen met professionele vervoerders die gespecialiseerd zijn in kwetsbare producten en extra aandacht geven aan uw bestelling. Onze levertijd is maximaal 4 werkdagen, maar meestal nog sneller! Tuinbeelden kopen was nog nooit zo leuk.

bezorging tuinbeelden 

 

Persoonlijke service

Heeft u vragen over een product of een bestelling dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken. Bij voorkeur per e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook op 085-401 70 88.
We staan graag voor u klaar met persoonlijk advies.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   Betaalmogelijkheden bij Tuinbeeldencenter.nl


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2021  |  Kvk: 81431422  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy