Verzenden en retouren

Wij verzenden uw bestelling met de grootste zorg. Tuinbeelden zijn vaak zware en kwetsbare producten om te verzenden. Wij begrijpen en dat verpakken uw bestelling degelijk en veilig.

We hebben de verzendkosten zo laag en simpel mogelijk gehouden:

 

Producten tot 30kg

In de meeste gevallen worden bestellingen tot 30kg met de pakketpost verzonden. De verzendkosten bedragen €12,95 binnen Nederland en €14,95 voor leveringen naar België. In sommige gevallen is het veiligheidshalve noodzakelijk, een product lichter dan 30 kilo, toch te verzenden op een pallet. U kunt op de pagina van het betreffende product eenvoudig zien welk verzendtarief gehanteerd wordt. Overigens betaald u bij bestelling van meerdere artikelen slechts één keer het verzendtarief.


Producten zwaarder dan 30kg

Grote en zware producten boven de 30kg, worden verzonden op een pallet. De verzendkosten bedragen €24,95 binnen Nederland en €67,95 voor zendingen naar België. Bij het betreffende product staat aangegeven welk verzendtarief gehanteerd wordt. Bij bestelling van meerdere artikelen wordt overigens maar één keer het verzendtarief in rekening gebracht!

 

Afhalen van uw bestelling bij ons Magazijn in Geesbrug (Dr.)

Wij bieden tevens de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij ons magazijn in Geesbrug. Het voordeel hiervan is dat u geen verzendkosten hoeft te betalen.
U dient uw bestelling te doen via de webshop en wanneer uw bestelling klaarstaat ontvangt u van ons bericht, dit is meestal binnen 1-2 werkdagen. Standaard afhaaldagen zijn maandagochtend en donderdagochtend. Andere dagen/ tijdstippen zijn uiteraard mogelijk op afspraak. Wilt u eerst graag de beelden en ornamenten bekijken voordat u besteld? Op afspraak bent u van harte welkom in ons magazijn in Geesbrug (Drenthe).

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar ons magazijn zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en afmetingen van uw bestelling. U dient zelf zorg te dragen voor het transport van de retourzending. Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Indien u wilt dat wij de retourzending voor u moeten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. De kosten hiervoor binnen Nederland bedragen:

  • Doos: € 12,95 p/s
  • Halve pallet: € 52,95
  • Europallet: € 62,95

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   Betaalmogelijkheden bij Tuinbeeldencenter.nl


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2022  |  Kvk: 81431422  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy