Tips voor beelden als huisdecoratie

 betonnen-beelden-herfst-tips De zomer ligt inmiddels achter ons en de herfst is weer in aantocht. De dagen worden weer korter en kouder.  De eerste blaadjes vallen van de bomen. Dit betekend weer een stukje extra gezelligheid binnenshuis in deze donkere dagen. Om alvast inspiratie op te doen op het gebied van huisdecoratie geven we hieronder een aantal tips, welke betonnen beelden uit ons assortiment hier met name geschikt voor zijn. 

 

 

Decoratie binnen

Al doet onze naam vermoeden dat de beelden alleen geschikt zijn voor in de tuin, we hebben ook zeker leuke betonnen beelden voor decoratie in huis. Denkt u bijvoorbeeld aan onze boeddha’s. Afhankelijk van uw smaak en inrichting zijn deze leverbaar in het wit of met een brons look. Eerder schreven we trouwens ook een artikel over de verschillende betekenis en soorten Boeddha’s. Naast boeddha’s zijn onze borstbeelden enorm populair voor binnenshuis. Ook hierbij geldt dat deze beelden in verschillende kleuren leverbaar zijn. Veelal worden deze bustes geplaatst op dressoirs, kasten of bijvoorbeeld op de piano.

Ook grote tuinbeelden worden door onze klanten met regelmaat geplaatst binnenshuis. Denk hierbij aan plaatsing bij de entree, hal, in de badkamer of gewoon in de woonkamer. Ook in de horecasector worden vaak grote beelden binnen geplaatst.

 

Extra Wintertip

Alle betonnen tuinbeelden op onze webshop zijn winterhard, dit betekend dat u ze ’s winters gerust buiten kunt laten. Daarnaast hebben we nog een leuk tuinbeeld speciaal voor in de winter, namelijk een mooi afgewerkte tuinbeeld ijsbeer. Vooral in de sneeuw creëert u hiermee een mooie winters tafereel in de tuin.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   paymenticons


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2019  |  Kvk: 67206158  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy