5 redenen voor een beeld in de tuin

Beeld in de tuin 5 redenen

Je staart al een tijdje naar je achtertuin. De zon schijnt tussen de takken door en strooit gefragmenteerd licht op het grasveld. De perkjes zien er netjes uit, je hebt afgelopen weekend het onkruid nog gewied. De bomen zijn gesnoeid en de paadjes schoongemaakt. Toch mist er iets. Heb je al eens aan een beeld in je tuin gedacht? Een tuinbeeld kan op vijf manieren bijdragen aan een prettige tuin.

 

1. Extra mooi

Een beeld in de tuin kan net even dat extraatje zijn dat je tuin afmaakt. De bloemen groeien er beeldschoon omheen en komen beter tot hun recht. Een beeld versiert de tuin. Beelden zorgen voor sfeer. Of je nu een romantische tuin wilt, een moderne plek of een speels geheel. Kies het beeld dat het beste bij de tuin en bij jou past. Dat kan een balustrade zijn, een sokkel waarop je zelf een bloemstuk plaatst, een dierenbeeld of wanddecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

2. Spirituele ambiance

Een Boeddha in de tuin zorgt voor een rustige sfeer: een plekje dat kalmte uitstraalt. Een fijne plek om te ontspannen, te mediteren of om gezellig een kopje thee te drinken. Je creëert een spiritueel plekje in de tuin. Al ziet Boeddha er in het groen ook gewoon stijlvol uit.

 

3. Gedenkbeeld

Je hebt helaas afscheid moeten nemen van een goede vriend of een familielid, of misschien wel van je huisdier. Verdriet is een gevoel waar je niet altijd direct vanaf komt. Een gedenkbeeld kan troost bieden. Met een gedenkbeeld maak je een plekje in de tuin vrij waar je naartoe kunt gaan en waar je even stil kunt staan. Niet ergens aan de andere kant van het land, maar lekker dichtbij, in je eigen achtertuin.

 

4. Beschermers

Engelen kunnen een tuin ook opfleuren. Verschillende religieuze stromingen (denk aan het christendom of de islam) kennen de engel als de beschermer van de mens. Een engel in de tuin kan veel betekenis geven én ziet er mooi uit.

 

5. Duurzaam

De beelden van Tuinbeeldencenter.nl gaan jarenlang mee. Ze zijn keihard en bestand tegen regen, storm, ijs, hitte en alle andere weersomstandigheden. Geen afgesleten stompjes tussen de tulpen, maar mooie, bijzondere beelden, die betekenis geven of de tuin gewoonweg een stuk mooier maken.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   paymenticons


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2019  |  Kvk: 67206158  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy