Griekse & Romeinse beelden van Beton

4.71428571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.71 (14 Votes)

Aan onze griekse en romeinse beelden te zien is het jullie waarschijnlijk wel opgevallen: we zijn dól op het oude Griekenland en de historische Romeinen. De kunst die ze creëerden is tijdloos. Schoonheid, elegantie, idealen en romantiek spelen de hoofdrol. Zijn dat niet ook gewoon vier factoren die we allemaal graag in huis halen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dat kan! We hebben en groot assortiment aan tuinbeelden waarmee je de oude Grieken en Romeinen een plekje geeft in jouw huis of tuin.

grieksetuinbeelden

 

De grote Caesar

Zeg nu zelf. Als je aan de oude Romeinen denkt, aan wie denk je dan eerst? Wij vermoeden dat je antwoordt met ‘Julius Caesar’. En terecht, hij heeft zijn stempel wel achtergelaten in onze wereldgeschiedenis. Het was een machtig en karakteristiek man die vele gebieden veroverde en die alles voor elkaar leek te krijgen. We hebben daarom een betonnen beeld van Ceasar, van 50 cm hoog en die zo’n 35 kilo weegt (een schijntje in vergelijking met de realiteit). Ceasar kon overal tegenop, net als dit beeld dat niet alleen binnen, maar ook buiten floreert en dat niet alleen in de zomer, maar ook in de winter domineert.

Venus van Milo

Meer behoefte aan zachtheid, tederheid en sierlijkheid? Dan raden we de Venus van Milo aan. Een prachtige replica, niet van Romeinse- maar van Griekse bodem. Heb je het beroemde Griekse beeld ooit in het echt gezien? Ja? Mooi hè! Nee? Dat geeft niet, want je haalt haar tweelingzus zo in huis. Een exemplaar van 120 cm, 105 kilo (ze woog zelf waarschijnlijk de helft) en gemaakt van winterhard beton. Mooi om de tuin mee te decoreren of om binnenshuis een kamer van romantische sferen te voorzien. Tip! Bekijk hier alle tuinbeelden van vrouwen.

Geboorte van Venus

Als de Venus van Milo je bevalt, zal jouw oog waarschijnlijk ook vallen op het  Geboorde van Venus’ beeld. Je kent haar ongetwijfeld als de dame met de gouden lokken die op een schelp staat in zee. De wonderschone Venus, gebaseerd op het schilderij van de Italiaanse kunstenaar Sandro Botticelli. Het beeld staat voor haar openbaring als Godin van de Liefde. En dat geeft ze! Qua sfeer en uitstraling.

Zeus

Als we dan toch over Goden spreken, dan kunnen we Zeus  niet ongenoemd laten. Hij is de Oppergod van de oude Grieken en één van de meest populaire griekse beelden En ook hem kun je in je huis laten regeren (niet letterlijk natuurlijk). Maak ruimte voor de almachtige Zeus, de kern van vele avontuurlijke en bijzondere Griekse mythologieën. Tuinbeeldencenter biedt een borstbeeld van hem, in wit- of bronskleur.

Ook dol op de oude Grieken en Romeinen? Dan kunnen we je ongetwijfeld inspireren.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   paymenticons


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2019  |  Kvk: 67206158  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy