5 verschillende tuinen met tuinbeelden

Iedereen heeft zijn eigen smaak. Dat is maar goed ook, anders zou het wat saai worden. Ieder huis en iedere tuin is daarom ook anders. Met tuinbeelden kun je gemakkelijk een bepaalde sfeer creëren. Een romantische sfeer, een weelderige natuurlijke sfeer of een moderne sfeer bijvoorbeeld. In deze tekst laten we je zien hoe witte, bronskleurige of gietijzeren beelden een bijdrage leveren aan de sfeer van een tuin. We schetsen vijf soorten tuinen voor je.

 beeldentuin

 

1. Het boeren leven

Gek op de boerderij? Of woon je zelf in een boerderijtje? Dan passen daar ‘boeren’ beelden bij. Tuinbeeldencenter heeft een groot assortiment dierenbeelden, zoals een haan, kip, varken of schaap. Schattig tussen het hoge gras of met het kopje uit de narcissen stekend. De ‘bloembak mand’ draagt ook bij aan de boeren sfeer. Leuk als er ook nog eens tulpjes in groeien of wilde violen. Bij de vijver kan onze lieflijke kikker en daar waar veel vogels komen, kun je een waterbakje met stenen vogeltjes plaatsen. En dan hebben we nog beeldjes van boeren. Een observerende boer of een boer met een varken. Een paard en wagen staan ook rustiek bij het landleven. Aan keuze geen gebrek…


2. Mystiek en meditatief

Wil je in je tuin helemaal tot rust komen? Zie je je tuin als een plek waar je eventjes in jezelf kunt keren? We hebben maar liefst negen verschillende betonnen Boeddhabeelden voor buiten op onze webshop staan. In wit of in bronskleur beiden gemaakt van winterhard beton. Haal je meer heil uit de heilige Maria? Dan hebben we ook een rank Mariabeeldje voor je. Én we kunnen je onze verschillende engelenbeelden aanraden. Engelen geven troost, rust en/of liefde.

 

3. Klassiek en romantisch

Je kunt ook voor de klassiek, romantische tuin gaan. Onze webshop staat bomvol mogelijkheden. Van Grieks mythologische figuren tot verliefde stelletjes. Sierlijke vrouwbeelden –eventueel in combinatie met een bloembak-, een steigerend paard met krullerige manen, de Venus van Milo of betonnen leeuwen beelden. Complete figuren, of alleen borstbeelden met karakteristieke trekken. Je kunt het ook over een ander boeg gooien. Onze meubels zijn uitermate fraai. Elegante bankjes, tafels met een jugendstilpoot of een hele picknicktafelcombinatie, maar dan niet standaard en van hout, maar wit en beeldig. Balustrades, sokkels en pilaren kunnen een doodgewone tuin ook transformeren in een gracieus en zwierig plekje.

 

4. Huiselijk tafereeltje

Houd je van huiselijke sferen? Dan kunnen we je ook een aantal tips geven. Een slapende poes in het mos, een vrolijke Yorkshire Terriër bij het tuinhek of een wakende Herdershond bij de achterdeur? Onze welkomsbordbeeldjes stralen ook warmte en huislijkheid uit, zoals het welkomsbord met poes. Bloempotten maken de boel ook knus. En ook daarvan hebben we een aantal op de webshop staan.

 

5. Lekker anders

Wil je juist iets heel anders? Iets onverwachts? Of misschien lekker gek? Zet een ijsbeer in je tuin of plaats een fonteintje in de vorm van een heks met ketel. Aan de muur kan een indiaan met een adelaar om zijn hoofd. Of ja waarom niet, zet een piraat in je tuin!

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   paymenticons


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2019  |  Kvk: 67206158  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy