Betonnen kinderbeelden voor in de tuin

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Kinderbeelden van vorstvrij sierbeton geven uw tuin direct een speelse uitstraling. Daarnaast zijn het ook echte sfeermakers op het terras en zelfs binnenshuis. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan kinderbeelden van een meisje of een jongen, maar natuurlijk ook in combinatie met een schattig huisdier.

Een betonnen kinderbeeld is daarmee een prachtig cadeau voor grootouders of ouders. Maar, ook ter herinnering aan uw eigen jeugd vormt een kinderbeeld een echte blikvanger in de tuin. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over betonnen beelden. Hierbij kunt u denken aan de verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze als u uw tuin van een prachtig kinderbeeld wilt voorzien.

kinderbeeldn informatie

 

Meisjes kinderbeelden van winterhard beton

Een betonnen kinderbeeld van een meisje straalt puurheid uit. Een perfect beeld dus om uw tuin of terras te voorzien van nét dat beetje extra. Een betonnen meisjesbeeld voor in tuin is tevens een prachtige geste om cadeau te geven. Denk hierbij aan de geboorte van een kleinkind of om de trotse opa en oma eens extra in het zonnetje te zetten. Een betonnen kinderbeeld van een meisje met een hond is ook een populair tuinaccessoire.

 

Er is niets zo vertederend dan een klein meisje dat speelt met haar hond. Daarnaast komen deze tuinbeelden ook voor in combinatie met een jongetje. Spelend op de wip-wap, of stiekem kussend bij een fontein. Door het gebruik van kwalitatief beton hebben de beelden een lange levensduur. Door de invloeden van het weer gaan ze zelfs na verloop van tijd meer leven.

 tuinbeeld meisje

Stoere betonnen tuinbeelden met jongens

Ook tuinbeelden met de afbeelding van een jongen zijn een echte aanwinst voor in de tuin. Ze komen zelfs voor in combinatie met een kruiwagen of een bloembak. Daardoor is het beeld van vorstvrij beton niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook nog eens functioneel. De bloembak of kruiwagen biedt plaats aan schattige planten en bloemen die het beeld echt tot leven brengen. Ook op de rand van de vijver doet een betonnen kinderbeeld van een jongen het goed. Het brengt zowel vrolijkheid als rumoer in de tuin en valt daarmee echt op tussen het bloeiende en groeiende groen.

Betonnen kinderbeeld cadeau geven

Een kinderbeeld van beton is natuurlijk bij uitstek geschikt om cadeau te geven. Ze zijn passend voor diverse gelegenheden. Ook als de ontvanger wat minder ruimte in de tuin heeft is een betonnen kinderbeeldje geschikt. Ze kunnen zelfs op het balkon, onder de veranda of op tafel worden geplaatst. Een kinderbeeld van beton cadeau geven kunt u doen bij een geboorte, een jubileum of natuurlijk op Vaderdag of Moederdag.

Doordat er verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, past u het tuinbeeld eenvoudig aan op uw eigen situatie. Kies voor een meisjesbeeld met hond als uw kleine meid graag speelt met de hond van opa en oma. Deze mate van herkenning geven een nog diepere betekenis aan het betonnen kinderbeeld. Natuurlijk kan dit ook als u een prachtige herinnering aan uw eigen jeugd in de tuin of binnenshuis wilt plaatsen.

bloembakkinderen 

Kinderbeelden met bloembak of fontein

Tuinbeelden van kinderen in combinatie met een bloembak of fontein zijn multifunctioneel inzetbaar. Uiteraard kunt u deze voorzien van mooie planten en bloemen waardoor ze nog meer opvallen in uw tuin of op uw terras. Maar, de fontein of bak kan tevens gevuld worden met een laagje water.

Daarmee trekt u verschillende vogelsoorten naar uw tuin en kunnen ze genieten van een heerlijk waterbad. Ook in de zomer kunt u op deze manier de vogelpopulatie in uw tuin voorzien van voldoende drinkwater.

 

Een leuke aanvulling op de uitstraling van het betonnen tuinbeeld met een kruiwagen of plantenbak.

Kinderbeelden van beton met een lange levensduur

Betonnen kinderbeelden hebben een lange levensduur. Mits ze vervaardigd zijn van kwalitatief sierbeton dat de invloeden van het weer kan doorstaan. Hierbij kunt u denken aan vorst, sneeuw, hagel of wind. Doordat de beelden een relatief hoog gewicht hebben, vallen ze niet zomaar om. Een betonnen kinderbeeld kan dus overal in de tuin of op het terras geplaatst worden. Ze staan stabiel en stevig waardoor ze niet zomaar kunnen beschadigen. Daarnaast hoeft u het tuinbeeld niet naar een vorstvrije plek te verplaatsen in koude perioden. Ook speciale maatregelen treffen voor het onderhouden van uw kinderbeeld is niet nodig. Daarmee zijn de beelden naast duurzaam ook nog eens onderhoudsvrij.

Betonnen kinderbeelden op de juiste manier onderhouden

Of u nu kiest voor een kinderbeeld met de afbeeldingen van een jongen, een meisje met hond of een combinatie van beiden. Veel onderhoud heeft een tuinbeeld van winterhard beton niet nodig. De enige verzorging die gewenst is, is het af en toe op de juiste manier reinigen van het betonnen beeld. Dit doet u het beste met schoon water. Zo verwijderd u vogel uitwerpselen, mos of groene aanslag op een effectieve manier. Uw kinderbeeld behoudt op deze manier zijn unieke uitstraling waardoor u er elk seizoen weer van kunt genieten.

Onze kinder tuinbeelden zijn tevens niet gevoelig voor zeer lage temperaturen. Waar een betonnen beeld van lage kwaliteit gaat barsten, doet een kinder tuinbeeld van Tuinbeeldencenter.nl dat niet. 

beeld kids wipwap 

Online kinderbeelden bestellen van beton

Online tuinbeelden van kinderen bestellen is daarentegen zeer eenvoudiger. Omdat de beelden behoorlijk zwaar kunnen zijn, zorgen we ervoor dat deze tijdig en correct bij u thuis afgeleverd worden. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het vervoer en hoeft u zich

geen zorgen te maken over een veilig transport van uw nieuwe betonnen kinderbeeld. Tuinbeeldencenter.nl neemt u deze zorg graag uit handen.

Daarbij verzekeren we u natuurlijk ook nog eens van een uitstekende service en een prima prijs-kwaliteitsverhouding als u online een betonnen kinderbeeld wilt kopen. Doordat we een ruime keuze hebben aan diverse kinder tuinbeelden van vorstvrij en kwalitatief beton, vindt u altijd het beeld dat voldoet aan uw persoonlijke voorkeur. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over de ruime keuze betonnen kinderbeelden van Tuinbeeldencenter.nl.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   Betaalmogelijkheden bij Tuinbeeldencenter.nl


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2021  |  Kvk: 81431422  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy