Honden tuinbeelden van beton

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Betonnen honden beeldjes zijn een prachtig object in uw tuin. Deze tuinbeelden zijn leverbaar in diverse formaten en hondenrassen. Bij Tuinbeeldencenter.nl heeft u altijd de keuze uit een ruim assortiment honden beeldjes van vorstvrij en kwalitatief beton. Dat maakt ze geschikt als tuinbeeld, maar natuurlijk ook voor op het terras of in de woonkamer. Met een honden tuinbeeld heeft u altijd de beschikking over een dierbare herinnering aan uw geliefde viervoeter. Maar, ook om uw tuin van wat vrolijkheid te voorzien is een betonnen dierenbeeld een prima keuze. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten hondenrassen waardoor u altijd het betonnen tuinbeeld vindt dat een treffende gelijkenis toont met uw trouwe huisdier.

 

Betonnen honden beelden van diverse rassen

In Nederland kennen we veel hondenrassen. Daarom zijn ook de betonnen honden beelden in diverse afmetingen en rassen leverbaar. Hierbij kunt u denken aan een tuinbeeld van een Duitse herder of een Sint Bernhard. Maar, ook als u zelf een Shih Tzu bezit zijn er diverse mooie honden beeldjes beschikbaar. Ook een betonnen beeld van een Yorkshire Terriër of een Labrador behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn ze uitgevoerd in verschillende poses.

Zo vindt u bij Tuinbeeldencenter.nl diverse tuinbeelden van een hond in combinatie met een drinkbak. Zo heeft u niet alleen de beschikking over een leuk tuin accessoire, maar ook over een praktische watervoorziening voor de hond. Een honden beeldje van winterhard beton is leverbaar in diverse afmetingen. Zo is een tuinbeeld van een herdershond wat groter in omvang dan een betonnen beeldje van een Terriër. Zo krijgt het beeld een levensechte uitstraling en is het een opvallend item voor in uw tuin of op uw terras. 

 

hondenbeeld drinkbak 

Perfect voor in de tuin of op de oprit

Een betonnen tuinbeeld van een hond komt vrijwel overal tot zijn recht. Zo zijn ze prima in te zetten aan de rand van de vijver, als eyecatcher tussen de border of natuurlijk in de woonkamer. Een honden beeldje van vorstvrij beton staat tevens prachtig bij de ingang van de oprit. Desgewenst kunnen de beelden ook nog op een betonnen zuil geplaatst worden zodat ze een nog prominentere plaats krijgen voor uw huis of in de tuin.

Een groot honden tuinbeeld van beton kan tevens bij de voordeur geplaatst worden om uw visite of bezoek een warm welkom te geven. Daarnaast hoeft een tuinbeeld van winterhard beton niet beschermd te worden tegen de koude invloeden van het weer. Hierbij kunt u denken aan vorst, hagel of zelfs sneeuw. De honden beelden worden door het gebruik van kwalitatief sierbeton niet aangetast en kunnen dus rustig buiten blijven staan. Dit is zeker gezien het zware gewicht een bijkomstig voordeel.

Betonnen beeld ter nagedachtenis aan uw huisdier

Een honden beeldje is ook een prachtige herinnering aan uw geliefde viervoeter na het overlijden. Ze kunnen in de tuin geplaatst worden op de plek waar uw hond het liefste lag. Maar, ze vormen ook een mooie toevoeging op de laatste rustplaats van uw huisdier. De beelden zijn leverbaar in diverse formaten. Zo zijn er honden beelden van beton verkrijgbaar van 30 centimeter, maar ook een betonnen tuinbeeld van 44 centimeter behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier past u het beeld eenvoudig aan op de ruimte die u beschikbaar heeft en creëert u een prachtige gedenkplaats ter nagedachtenis aan uw lieve huisdier.

Hoge kwaliteit massief en gepatineerd beton

De honden beeldjes zijn voorzien van gepatineerde details. Dat betekent dat uitdrukkingen en kleine accenten nog beter zichtbaar zijn voor een levensecht effect. Het licht patineren van beton geeft extra diepte aan het betonnen tuinbeeld. Het kwalitatieve beton zorgt ervoor dat het beeld zijn unieke uitstraling altijd behoudt. De beelden zijn dan ook bestand tegen vorst en kunnen dan ook probleemloos buiten blijven staan in de winter.

Door het relatief zware gewicht valt het hondenbeeld niet zomaar om bij sterke wind of andere invloeden. De zwaarte maakt het tevens mogelijk om het betonnen honden tuinbeeld veilig op een zuil of sokkel te plaatsen als dat gewenst is. Zo trekt het tuinbeeld nog meer aandacht naar zich toe in de tuin, op het terras of binnenshuis. Het onderhoud van een honden beeldje vereist weinig inspanning. Omdat ze vervaardigd zijn van winterhard beton behoeven ze geen speciale behandeling. 
 tuinbeeld herdershond

 

Eens per jaar reinigen met schoon water en een zachte borstel volstaat om uw betonnen tuinbeeld in perfecte conditie te kunnen houden. Daarmee verwijderd u bijvoorbeeld mosgroei of groene aanslag door regen. Ook uitwerpselen van vogels kunnen op deze manier veilig verwijderd worden zonder dat het hondenbeeld beschadigd raakt. Uw tuinbeeld behoudt op deze manier zijn unieke en sfeervolle uitstraling.

Over het vervoer van deze zware beelden hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Bij Tuinbeeldencenter.nl zorgen we ervoor dat uw hondenbeeld van beton veilig en op de gewenste plaats van bestemming wordt afgeleverd. U hoeft op deze manier dus geen maatregelen te treffen voor wat betreft het transport.

Online honden beeldjes bestellen

tuinbeeld shih tzu hondje   Honden beeldjes van beton bestelt u bij Tuinbeeldencenter.nl eenvoudig online. We zijn dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van kwalitatieve betonnen honden beelden. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u kiest voor een betonnen beeld van een herdershond, een Shih Tzu, Sint Bernhard of een Terriër. Onze beelden zijn altijd uit voorraad leverbaar. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling. Daarnaast garanderen we u een 100% garantie en een persoonlijke service. Neem dus gerust contact met ons op als het hondenbeeld van uw wensen niet weergegeven wordt tussen ons online assortiment. Ook voor een persoonlijk advies omtrent betonnen tuinbeelden van honden staan we graag voor u klaar.

Tuinbeeldencenter.nl

Een onderdeel van MCenters.

MCenters
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tel: 085 -  401 7088

 

> Neem contact met ons op

Volg ons

Volg ons op Twitter & Instagram, like ons op Facebook.  

 

 Like Tuinbeeldencenter ons op Facebook  Volg Tuinbeeldencenter op Twitter  Volg Tuinbeeldencenter op instagram
 

webwinkelkeurfooter   Betaalmogelijkheden bij Tuinbeeldencenter.nl


Tuinbeeldencenter.nl - MCenters  |  Copyright 2021  |  Kvk: 81431422  |   Algemene voorwaarden  |  Privacy